fbpx

Overzicht lessen

  • jun 21, 2018
  • superadmin

CrossFit WOD (Workout of the day) Reguliere les

Workout of the day. Elke dag wordt de WOD getoond in je app, je hoeft alleen maar te klikken op de dag waar je geïnteresseerd in bent. Ons programma is ontworpen om kracht en conditie te verbeteren. De WOD kan altijd aangepast worden om de juiste uitdaging te vormen voor iedere atleet op elk niveau. De lessen bestaan uit maximaal 14. Rood gemarkeerd in het rooster/locatie: hal 6.

U1 Strength

Onze ‘strength classes’ zijn ontworpen om kracht op te bouwenDit is gebaseerd op een klassiek kracht programma met 
fundamentele wegingen zoals tillendrukken en squatten waarbij dnadruk ligt otechniekAtleten van elk level zijn welkomDe lessen bestaan uit 12 personen                                                                                                        Donkerblauw gemarkeerd in het rooster/locatie: back hall 6.

U1 Gewichtheffen

Dit is een gewichthef les die bestaat uit de snatch, clean & jerk, gericht op het leren van een goede en veilige techniek. Atleten van elk niveau zijn welkom. De lessen bestaan uit 12 personen. Oranje gemarkeerd in het rooster/locatie: back hall 6

U1 Lite

Een U1 Lite les heeft dezelfde ingrediënten als een reguliere WOD, maar zonder complexe bewegingen en zware gewichten. Deze lessen bevatten bijvoorbeeld geen vormen van gewichtheffen, geen muscle ups, geen pull ups, geen toes to bar, etc. Maar wel: lichaamsgewicht oefeningen en kettlebell en dumbell bewegingen.
Deze lessen zijn geschikt voor beginnende CrossFitters, voor CrossFitters die weer beginnen met CrossFit na een blessure, of vakantie periode, voor CrossFitters die niet van complexe bewegingen houden etc. of voor CrossFitters die na een paar weken intensieve trainingen een rustigere/herstel week inplannen. De lessen bestaan uit maximaal 14 personen.
(Licht)Paars gemarkeerd in het rooster/locatie: hal 4.

U1 Endurance (indoor & buiten)

Deze work-outs zijn gericht op het verbeteren van conditie en bestaan voornamelijk uit rennen, roeien en assault bike. Atleten van elk niveau zijn welkom. De lessen bestaan uit maximaal 16 personen. Geel gemarkeerd in het rooster/locatie: hal 4 (in de winter) en buiten (in de zomer).

Open gym

We bieden gelimiteerde ‘open gym’ uren voor atleten die graag willen werken aan kracht of vaardigheden. Er is geen coach aanwezig en er is een maximum van 6 atleten. Lichtblauw gemarkeerd in het rooster/locatie: back hall 6.