fbpx

Nutrition plans

Onze voedingsprogramma’s zijn alleen via de webshop beschikbaar voor onze leden.

Ben jij geen lid, maar ben je wel geïnteresseerd in één van onze voedingsplannen, neem dan contact met ons op via de mail: paul@crossfitu1.nl

Voedingsprogramma’s

Ben jij vastberaden om jouw trainings- en gezondheidsdoelen te halen? Wil je afvallen, in spiermassa aankomen of gewoon de fitste versie van jezelf zijn? En kun je wel wat hulp gebruiken met je voeding? Kies dan voor een van onze voedingsprogramma’s en wij helpen je op weg naar een gezonde leefstijl!

Ieder mens is uniek. Wij stemmen daarom ons advies af op jouw specifieke behoeften. Het resultaat is een gezond voedingsprogramma dat jouw lichaam de voedingsstoffen en energie geeft die het nodig heeft. Op deze manier leer jij wat goed is voor jouw lichaam en hoe het in jouw leven past. We geven je de tools om een duurzame leefstijlverandering te maken naar een gezond en fit leven.

Ons aanbod

Je kunt kiezen uit 2 soorten voedingsprogramma’s van 3 maanden. Bij beide programma’s ontvang je 3 weekmenu’s die je elk een maand lang volgt. Op die manier krijg jij je nieuwe manier van eten gemakkelijk in je systeem.

Standaard voedingsschema; prijs op aanvraag.

Op basis van jouw energiebehoefte, bepaald aan de hand van een lichaamsmeting, krijg je een standaard voedingsschema. Ook beschikbaar voor vegetariërs.

Dit programma bevat:

 • Een persoonlijke intake
 • 3 verschillende weekmenu’s voor in totaal 3 maanden, gebaseerd op jouw energiebehoefte
 • 3 lichaamsmetingen: een analyse van jouw lichaamssamenstelling en hoe deze verandert gedurende de 3 maanden. Eén bij de intake, één in het midden en één aan het einde van jouw voedingsprogramma.*

* De lichaamsmetingen in het midden en einde van het traject plan je zelf in via het rooster en zijn gepland op de woensdagavond.

Hoe start ik met mijn standaard voedingsprogramma?

 1. Stuur een mail naar paul@crossfitu1.nl en geef je beschikbaarheid voor een intake afspraak / prijsopgave door.

Individueel voedingsprogramma; prijs op aanvraag. Stuur een mail naar: paul@crossfitu1.nl

Dit programma is voor jou als je speciale dieetwensen hebt; voor veganisten, mensen met allergieën / intoleranties en kieskeurige eters. Maar kies ook voor het individuele plan als jij meer spiermassa wilt opbouwen. We maken een schema dat exact aansluit op jouw wensen.

Dit programma bevat:

 • Een persoonlijke intake
 • 3 verschillende weekmenu’s voor in totaal 3 maanden, exact op maat gemaakt en gebaseerd op jouw energiebehoefte bepaald aan de hand van de lichaamsmetingen en dieetwensen.
 • In het totaal 3 lichaamsmetingen: een analyse van jouw lichaamssamenstelling en hoe deze verandert gedurende de 3 maanden. Eén bij de intake, één in het midden en één aan het einde van jouw voedingsprogramma.*

* De lichaamsmetingen in het midden en einde van het traject plan je zelf in via het rooster en zijn momenteel gepland op de woensdagavond.

Hoe start ik met mijn individuele voedingsprogramma?

 1. Print de volgende formulieren uit en vul ze in voorafgaand aan jouw intake: KLIK HIER VOOR DE FORMULIEREN
 2. Stuur een mail inclusief de formulieren naar paul@crossfitu1.nl en we nemen contact met je op

InBody lichaamsmeting

 

Mocht jij geen voedingsplan willen, maar wel geïnteresseerd zijn in een lichaamsmeting…dat kan!

Een lichaamsmeting geeft jou informatie over jouw lichaamssamenstelling. Met een analyse van jouw lichaamssamenstelling kunnen we nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weergeven. Deze informatie komt goed van pas bij het bepalen van jouw doelen en kan inzicht geven in hoeveel jouw lichaam nodig heeft. Je krijgt hierbij een volledige uitdraai van jouw belangrijkste uitkomsten, die je tevens op een later moment kan vergelijken met een nieuwe meting en daarmee je doelen kan evalueren. De kosten hiervoor zijn €15 voor leden of €20 voor niet-leden.

Hoe krijg ik een lichaamsmeting?

 1. Schaf een lichaamsmeting in de webshop aan.
 2. Stuur een mail naar paul@crossfitu1.nl en geef je beschikbaarheid direct door.