fbpx

Nutrition plans

Ben jij geen lid, maar ben je wel geïnteresseerd in één van onze voedingsplannen, neem dan contact met ons op via de mail: paul@crossfitu1.nl

Ons voedingsprogramma

Ben jij vastberaden om jouw trainings- en gezondheidsdoelen te halen? Wil je afvallen, in spiermassa aankomen of gewoon de fitste versie van jezelf zijn? En kun je wel wat hulp gebruiken met je voeding? Kies dan voor een van onze voedingsprogramma’s en wij helpen je op weg naar een gezonde leefstijl!

Ieder mens is uniek. Wij stemmen daarom ons advies af op jouw specifieke behoeften. Het resultaat is een gezond voedingsprogramma dat jouw lichaam de voedingsstoffen en energie geeft die het nodig heeft. Op deze manier leer jij wat goed is voor jouw lichaam en hoe het in jouw leven past. We geven je de tools om een duurzame leefstijl verandering te maken naar een gezond en fit leven.

Ons aanbod

Ons voedingsprogramma is een traject  van 3 maanden. Je ontvang  3 weekmenu’s die je elk een maand lang volgt. Op die manier krijg jij je nieuwe manier van eten gemakkelijk in je systeem.

Kosten Voedingsprogramma; 250,-Euro

Op basis van jouw energiebehoefte, bepaald aan de hand van een lichaamsmeting, krijg je een voedingsschema. Ook beschikbaar voor vegetariërs.

Dit programma bevat:

  • Een persoonlijke intake (ca 1 uur inplannen)
  • 3 verschillende weekmenu’s voor in totaal 3 maanden, gebaseerd op jouw energiebehoefte
  • 3 lichaamsmetingen: een analyse van jouw lichaamssamenstelling en hoe deze verandert gedurende de 3 maanden. Eén bij de intake, één in het midden en één aan het einde van jouw voedingsprogramma.*

* De lichaamsmetingen plannen we samen in.

Hoe start ik met mijn voedingsprogramma?

  1. Stuur een mail naar paul@crossfitu1.nl en geef je beschikbaarheid door voor een intake.

 

Hoe start ik met mijn voedingsprogramma?

  1. Print de volgende formulieren uit en vul ze in voorafgaand aan jouw intake: KLIK HIER VOOR DE FORMULIEREN
  2. Stuur een mail inclusief de formulieren naar paul@crossfitu1.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een intake in te plannen.

InBody lichaamsmeting

 

Mocht jij geen voedingsplan willen, maar wel geïnteresseerd zijn in een lichaamsmeting…dat kan!

Een lichaamsmeting geeft jou informatie over jouw lichaamssamenstelling. Met een analyse van jouw lichaamssamenstelling kunnen we nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weergeven. Deze informatie komt goed van pas bij het bepalen van jouw doelen en kan inzicht geven in hoeveel jouw lichaam nodig heeft. Je krijgt hierbij een volledige uitdraai van jouw belangrijkste uitkomsten, die je tevens op een later moment kan vergelijken met een nieuwe meting en daarmee je doelen kan evalueren. De kosten hiervoor zijn €20 voor leden of €25 voor niet-leden.

Hoe krijg ik een lichaamsmeting?

  1. Schaf een lichaamsmeting in de webshop aan of voor niet leden van U1 stuur een mail met aanvraag naar .paul@crossfitu1.nl
  2. Stuur een mail naar paul@crossfitu1.nl en geef je beschikbaarheid direct door.