fbpx

About us

Meer over CrossFit

 

Bij CrossFit U1 staat jouw ervaring voorop. We bieden je spannende, leuke en gevarieerde workouts.  

Wij focussen op het verbeteren van de algehele fitness en de algemene fysieke kracht. CrossFit is een combinatie van constant gevarieerde en functionele bewegingen op hoge intensiteit. Door CrossFit zal je fitter, sterker en gezonder worden, het zal je leven gaan veranderen. Je zal omringd zijn met gelijkgestemde mensen, die allemaal dezelfde trainingen doen op hun eigen niveau. Dit creëert een dynamische groepsatmosfeer, die je verder zal duwen wanneer je wilt stoppen. Maak dit af met een geweldige CrossFit gemeenschap die jou ondersteunt en je zal helpen met het bereiken van je doelen zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Met deze combinatie is het niet moeilijk om te zien dat wij compleet anders zijn dan een reguliere sportschool. 

CrossFit is een expressie, een methodologie van trainen om jou in de beste vorm van je leven te krijgen. We starten langzaam en gemakkelijk met het aanleren van de 9 fundamentele bewegingen binnen CrossFit: 

Squat Series: Air squat, Front Squat & Overhead Squat  

Press Series: Shoulder Press, Push Press & Jerk  

Lift Series: Deadlift & Sumo Deadlift High Pull.   

Hierbij ervaar je hoe jouw lichaam het beste kan bewegen, wat een goede lichaamshouding is en hoe je verschillende spieren aan kan spreken. Vanaf daar gaan we verder met externe gewichten op laag gewicht, waarbij we je leren op een veilige en effectieve manier het gewicht te verplaatsen. Daarnaast leren we je de basis van gymnastische bewegingen en werken we met een goede techniek aan metabolische bewegingen (cardio). De start is altijd het moeilijkste, maar wij zijn er om je door de spierpijn te helpen & je zweet af te vegen!! 

Al onze CrossFit U1 Coaches zijn gecertificeerde CrossFit Trainers en zijn continue bezig met zichzelf te ontwikkelen in onze mogelijkheden om JOU in je beste vorm van je leven te krijgen. 

Aan jouw eerste les zijn geen kosten verbonden! We trainen iedereen, van mensen die nog nooit gesport hebben tot mensen die met regelmaat meedoen in wedstrijden. Wil je een nieuwe manier om fitter en gezonder te worden? Onze deur staat altijd open en je bent meer dan welkom om onze box te komen ervaren! 

We zien je in de BOX! 

Meld je nu aan voor een gratis proefles

 

Word lid van onze community @CrossFit: abonnement

GRATIS proefles voor ‘nieuwe starters’ op CrossFit

We helpen je graag met eventuele vragen. Neem dan contact met ons op.

info@crossfitu1.nl06 57129352

crossfit_u1            crossfitu1

CrossFit U1,
de beste waarde
voor uw gezondheid