fbpx

Personal Training

Welkom bij U1 Personal Training en Voedingsadvies.

Ben je klaar om je gezondheid te optimaliseren en je fitnessdoelen te bereiken? Zoek dan niet verder! Onze persoonlijke benadering van fitness en voeding begeleidt je bij elke stap op je weg naar een gezonder en gelukkiger mens.

Bij U1 geloven we dat iedereen toegang verdient tot deskundige begeleiding en ondersteuning om zijn of haar fitness aspiraties te bereiken. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, uw energieniveau wilt verhogen of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, onze persoonlijke trainings- en voedingsplannen op maat zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke behoeften en levensstijl.

Onze gecertificeerde personal trainers werken nauw met je samen om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen dat zowel uitdagend als haalbaar is. Van krachttraining en cardio-oefeningen tot oefeningen voor flexibiliteit en mobiliteit, we stellen een uitgebreid fitnessprogramma samen waarmee je je doelen veilig en effectief kunt bereiken.

Maar daar houden we niet op. We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt bij het bereiken van een optimale gezondheid en fitheid. Daarom bieden we voedingsplannen die ontworpen zijn om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen om je trainingen te ondersteunen, je metabolisme te stimuleren en je algehele welzijn te verbeteren. Of je nu hulp nodig hebt bij het plannen van je maaltijden, het controleren van je porties of dieetbegeleiding, onze voedingsdeskundigen zijn er om je de ondersteuning en verantwoording te geven die je nodig hebt om te slagen

Met U1 Persoonlijke trainings- en voedingsplannen ontvang je:

  • Op maat gemaakte trainingsprogramma’s afgestemd op uw fitnessniveau en doelen
  • Persoonlijke voedingsschema’s om uw trainingen te ondersteunen en uw gezondheid te optimaliseren
  • Voortdurende ondersteuning en motivatie van ons team van gecertificeerde trainers en voedingsdeskundigen
  • Flexibele rooster opties die passen bij uw drukke levensstijl
  • Een gastvrije en ondersteunende omgeving waar u zich op uw gemak en vol vertrouwen kunt voelen op uw fitness reis

 

Wacht niet langer om uw gezondheid onder controle te krijgen en uw leven te veranderen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en zet de eerste stap naar een sterkere, fittere en gezondere jij!