fbpx

Startmaand/pakket informatie

  • Aug 23, 2018
  • superadmin

Welkom bij CrossFit U1 en onze CrossFit community!  

Bedankt voor je aanmelding voor een startmaand of een startpakket** 

Inschrijven voor lessen kan via:
https://cfu1.crossbit.nl/cbm/account/inloggen/  of via onze app: crossfitu1 

In je startmaand kun je je 2x per week inschrijven voor de volgende lessen, in willekeurige volgorde:

Eens per maand organiseren wij een beginners les. Dit bevat een introductie in CrossFit, een WOD en meer informatie over CrossFit U1 en wat wij aanbieden. We vragen al onze beginnende leden zich voor deze les in te schrijven om een fundamentele basis te leggen in CrossFit qua kennis. Daarnaast bevatten onze U1 Lite lessen alle fundamentele bewegingen voor beginners.

Een startmaand eindigt automatisch na 1 maand.
Een startpakket eindigt automatisch na 3 maanden**              

**Indien jij een abonnement hebt afgesloten voor drie maanden (het startpakket), dan bestaat de eerste maand uit een startmaand met beperkte lessen (zie rooster hierboven) en de 2e en 3e maand bestaat uit een 2x per week regulier abonnement en dan kun je voor alle lessen inschrijven.

Ben jij aan het einde van jouw startmaand/pakket? Laat dan al jouw zweet en spierpijn niet voor niets geweest zijn, word nu lid en blijf jezelf verbeteren en word sterker en fitter.

Een aantal boxregels:

  • Als je je hebt ingeschreven voor een les, maar je wilt je afmelden, doe dit dan uiterlijk 3 uur voordat de les begint. Anders raak je helaas een credit kwijt.  
  • Als je te laat bent voor een les, dan doe je 5 burpees voor iedere minuut die je te laat bent. 
  • Wel ingeschreven voor een les, maar niet komen opdagen? Dat is een 50 burpee penalty! 

Belangrijk:

Word lid van onze gesloten facebook pagina CrossFit U1 Leden! Hier posten we alle belangrijke informatie voor jou als lid. Hierbij kun je denken aan alle whiteboard scores, leuke events, informatie over veranderingen in het rooster, aankondigingen, de organisatie van leuke uitjes en ga zo maar door. Via Facebook communiceren wij de meest belangrijke zaken rondom de box!

Bestel hier jouw *GRATIS* T-shirt

Alle nieuwe atleten die starten bij CrossFit U1 krijgen een ‘must have’ CrossFit U1 t-shirt. Stuur ons een e-mail info@crossfitu1.nl met jouw maat en de kleur die je graag zou willen. Zodra je bestelling verwerkt is, kun je je t-shirt ophalen bij de bar.

Let op: beperkte beschikbaarheid van kleuren.
Als er vragen zijnstel ze dan gerust via de mail of vraag één van de coaches in de box!  

Tot snel in de box!