fbpx

NIEUW: Gratis strength programma!

  • jul 05, 2020
  • CrossFit U1

CrossFit U1 biedt nu een gratis strength programma aan! CLICK HERE FOR YOUR STRENGTH PROGRAM

 

Door corona kunnen we helaas nog niet op volle capaciteit draaien en staan er momenteel veel open gym slots ingepland in het rooster. Maar vraag jij jezelf nou ook altijd af wat te doen in de open gym? Of misschien mis je de strength classes? CrossFit U1 komt daarom met iets nieuws! Een volledig kracht programma die je geheel zelfstandig of met je buddy in de open gym kan doen, volledig samengesteld door onze eigen coach Damian. Gericht op het heropbouwen van kracht en het leggen van een goede basis die iedere CrossFitter kan gebruiken! Iedere week posten we deze op de website (onder het kopje WOD) en zullen we het in de back hall op het whiteboard hangen. Van U1, gratis voor iedereen!

Het strength programma is opgedeeld in 3 onderdelen:

  1. Main lift: hier ligt de focus op
  2. Onderdeel 2A en 2B. Dit is een superset. Dat betekent dat je eerst oefening 2A doet, en dan meteen oefening 2B en dan rust je. Dit herhaal je 3x.
  3. Finisher: niet verplicht, alleen als je tijd en energie over hebt en je humeur het toelaat.

LIGHT, MEDIUM en HEAVY refereert naar het gewicht je moet kiezen voor een specifieke oefening of skill.

LIGHT: het gewicht moet licht genoeg zijn zodat je het gevoel hebt dat je na de set nog 3-5 extra herhalingen had kunnen maken.

MEDIUM: het gewicht moet uitdagend voelen in de laatste 3 tot 5 herhalingen van de set. Je kunt niet nog meer herhalingen doen met dit gewicht nadat je klaar bent met de set.

HEAVY: het gewicht moet erg zwaar aanvoelen en het is lastig om alle herhalingen te voltooien, vooral de laatste 3. Maar je mag de set niet opbreken!

Het programma is zo ingericht dat je het kunt voltooien binnen een open gym uur. Mocht je nou een persoonlijk krachtprogramma willen, stuur ons dan even een e-mail en dan plannen we een afspraak in!

Lets get strong again!! 

CLICK HERE FOR YOUR STRENGTH PROGRAM