fbpx

CrossFit U1 Rowathon

  • nov 04, 2021
  • CrossFit U1

Saturday the 20th November from 13:00-18:00 for U1 Members Only

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een roei evenement wow!!! Wat kun je verwachten van het roei evenement? Het evenement is een examenopdracht welke ik als U1-stagair moet organiseren bij mijn stage (CrossFit U1). Wat maakt dit roei evenement nou zo gaaf, dat je er zeker weten aan mee moet doen?

Als allereerste alleen al de community die er aan mee doet maakt dit een super leuk evenement. Maar dat is het niet alleen, je kan gerust langskomen om de deelnemers te aanmoedigen en ze het laatste zetje in de rug te geven. Het roei evenement word in teams van 3 gehouden, dit is omdat we iedereen zo genoeg rust/roei tijd willen geven om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Maar jullie vragen je vast af, waarom 4 uur lang? De bedoeling van het 4 uur lang roeien in teams is dat je zoveel mogelijk kilometers gaat roeien in de tijd die je hebt. Wie wilt dat nou niet! Dus genoeg reden om er aan mee te doen!

Tijdens het roei evenement wordt er natuurlijk niet alleen maar geroeid, we hebben ook motiverende muziek die we tijdens het gehele evenement draaien. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het roeien te zien hoeveel kilometers de andere teams al hebben geroeid. Dit krijgen de deelnemers op een scherm te zien zodat je teamgenoten kan gaan aanmoedigen als ze nog wat harder moeten gaan. Naast het roei evenement hebben we ook natuurlijk een after borrel, waar we met z’n allen lekker een biertje of iets anders kunnen nuttigen.

Wat wij van jullie vragen is om een zo leuk, gaaf en te gek mogelijke teamnaam te verzinnen om te shinen tijdens het evenement. Wij gaan ervoor zorgen dat alle teamnamen op het tv scherm komen te staan. We hebben slechts plek voor 13 teams en vol is vol! Dus schrijf je zo snel mogelijk voor dit gratis toffe event!

Stap 1: Maak een team van 3 personen

Stap 2: Kies een team leider

Stap 3: Alleen de team leider, schrijft zich in het event, via de app, in Hall 4 op 20.november

Stap 4: Team leider schrijft een mail naar: info@crossfitu1.nl met de team  naam en volledige namen van je teamleden.

Met sportieve groeten,

Rick