fbpx

U1 Fit Mom

Waarom zwangerschapsfitness?

CrossFit U1 biedt een specifiek zwangerschapsfitness programma met gezondheidsvoordelen voor prenatale en postpartum vrouwen. Hoe actiever en fitter je bent tijdens jouw zwangerschap, hoe gemakkelijker het is om de veranderingen in jouw lichaam te erkennen en het proces dat jouw lichaam doormaakt te begrijpen. Door je fitter en energieker te voelen, voel je je meer zelfverzekerd in je nieuwe lichaam. Het helpt jou ook om beter met de bevalling om te gaan en het bevordert je herstel.

Door samen te trainen in een kleine groep bieden wij een ​​veilige en begeleide omgeving waarin je kunt blijven sporten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of je een oefening wel of niet kan blijven doen. Wij geloven in het creëren van bewustwording tijdens de zwangerschap. Dit is inclusief opbouw naar de bevalling en kraamperiode. En je te helpen revalideren en weer in vorm te komen na jouw bevalling.

Wat we aanbieden.

Samen met een gediplomeerde coach bieden we een fitnessprogramma om je te helpen bij het opbouwen en behouden van kracht en uithoudingsvermogen tijdens zwangerschap en na de geboorte van jouw baby. Onze trainingen bestaan ​​uit ademhaling, juiste houding, core, bekkenbodemspieren en het versterken van grotere spiergroepen. Na de bevalling gaan we terug naar de basis van ademhaling en werken we aan het herstel van je bekkenbodem, je eventuele diastase met behulp van krachttraining en specifieke oefeningen.

Een gezonde keuze.

Regelmatig sporten tijdens de zwangerschap is gezond en helpt jou om te gaan met de lichamelijke veranderingen van de zwangerschap en uithoudingsvermogen op te bouwen voor de uitdagingen in de zwangerschap. Als je normaal gesproken niet regelmatig beweegt, dan is jouw zwangerschap een goede motivatie om te beginnen! Of je nu al CrossFit/bootcamp of pas begonnen bent met sporten, ons fitnessprogramma kan in elke fase van je zwangerschap en na de bevalling worden aangepast aan elk niveau.

Heb je vragen? Wil je een gratis proefles of een intake bij ons boeken: stuur dan een mail naar:

  info@crossfitu1.nl

u1_fit_mom

Aanmelden bij voor een U1 Fit Mom  rittenkaart HIER

___________________________________________________________________________

Waarom starten met U1 Fit Mom

Sinds de start van CrossFit U1 in maart 2014 hebben we de afgelopen 3 jaar gezien dat er steeds meer van onze leden moeder en vader worden, wat natuurlijk prachtig is!

We realiseren ons dat aanstaande moeders en nieuwe moeders de juiste begeleiding, ondersteuning en hulp nodig hebben op het gebied van fitness. Onder andere voor het opbouwen en behouden van kracht, revalidatie na de zwangerschap en het contact met andere moeders. CrossFit U1 breidt daarom haar expertise op dit gebied uit, omdat het bieden van specifieke groepstrainingen voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders essentieel is.

Wil jij ook lid worden van onze community van moeders?

Elke maandag 18:30-19:45 in Back Hall 4