fbpx

Fysiotherapie

Actifytaal, Fysio- en Manueel therapie en U1 Crossfit bundelen hun krachten.

Gezond worden, zijn en blijven. Sportspecifiek de beste begeleiding door ervaren therapeuten met de sport mindset. Jorrit, Brigitte en Robert zijn als therapeut het aanspreekpunt vanuit Actifytaal. Veilig op weg naar herstel, zodat je asap weer de les kan oppakken bij U1.

Gratis Inloopspreekuur

Je bent welkom bij U1 in de fysiotherapie ruimte op: Maandag 18.30  – 19.00 uur   

Het inloopspreekuur is vrijblijvend. Stel je vraag aan de specialist of win advies in over een komend behandeltraject of fysiotherapie. Een afspraak maken is niet nodig.

Direct een afspraak online inplannen?

Dat kan hierJe boekt makkelijk online je afspraak op onze website. Bellen mag natuurlijk ook op 030 – 274 17 26.

Wij zijn aanwezig bij U1 op de:

Maandagavond    17.30 – 21.00 uur
Donderdagavond 17.30 – 21.00 uur
Zaterdag               9.00 – 16.00 uur

Op een andere dat een afspraak of ander tijdstip? Dat kan. Je vindt ons ook in hartje centrum Utrecht waar we geopend zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Geen reden meer tot uitstel, eigen verantwoordelijkheid nemen voor je herstel.

 Fysiotherapie vind je op de begane grond van Hall 4 van CrossFit U1.

Let’s move together!

Actifytaal heeft bewust gekozen voor de therapeuten Jorrit, Brigitte en Robert op locatie Crossfit U1. Dat betekent de juiste mindset, kennis van een gedegen onderzoek vanuit het lijf, gerelateerd aan de beweging die je nodig hebt binnen jouw sport of daarbuiten. Bij Actifytaal werken we in één team en zijn we op elkaar ingespeeld. Dat betekent altijd aandacht door de juiste therapeut op het juiste moment. En natuurlijk altijd in contact met jou. Want jij hebt doelen die je wilt behalen en daar gaan we samen voor zorgen.

Een behandeling bij Actifytaal is geen losstaand techniekje. Het draait om doelen. Middels dry needling, mobilisatie en manipulatie, opbouw van coördinatie, stabiliteit en sportspecifieke kracht en conditie zal alles uit de kast worden getrokken om jouw weer met plezier te laten sporten en bewegen.

Direct een afspraak maken kan op www.actifytaal.nl/contact


Twijfel je of therapie de juiste insteek voor je is?
Kom naar het gratis sportspreekuur voor een heldere en eerlijke  kijk op zaken Maandag 18.30  – 19.00 uur .