fbpx

U1 QUIZ-NIGHT

 • apr 19, 2020
 • superadmin

ENGLISH FOLLOWS DUTCH/ZOOM LINK CAN BE FOUND VIA OUR APP/SIGN-IN CrossFitU1 

Beste U1ers’, 

Vrijdagavond 24 april zullen coaches Joey & Karien voor jullie een CrossFit U1 online Pubquiz hosten! Hieronder vind je meer informatie over hoe het werkt.  

Wanneer? 

Vrijdagavond 24 april om 20:00 (eerste vraag om 20:30) 

Waar? 

CrossFit U1-ledengroep op Facebook & Zoom 

Hoe? 

Individueel of als team (max 4 personen). 

Wat? 

Pubquiz met o.a. muziek, plaatjes, algemene vragen, CrossFit U1-gerelateerde vragen en algemene CrossFit-gerelateerde vragen. De quiz zal in het Engels gehouden worden! 

Wat heb je nodig? 

 • Een telefoon/tablet/laptop/computer die ingelogd is op Facebook en toegang heeft tot de CrossFit U1-ledengroep. 
 • Een tweede telefoon/tablet/laptop/computer met Zoom geïnstalleerd en voorzien van microfoon en camera (niet verplicht), waardoor je met ons en eventueel je team kan communiceren. Indien je daar geen interesse in hebt, kun je er voor kiezen om alleen de FB-livevideo te bekijken en je antwoorden in te sturen met het digitale formulier (alleen individuele deelname). 

Hoe werkt het? 

Om 20:00 zullen wij live gaan in onze gesloten FB-groep. Via deze videostream zullen wij vanaf 20:30 de vragen op jullie afvoeren. De quiz bestaat uit 8 rondes en gaat in blokken van 2 rondes plaatsvinden. Voor elk blok is er een Google Formulier (links volgen in het evenement), die je kunt invullen en insturen. Let erop dat de teamnaam of je eigen naam op ieder formulier exact hetzelfde is!  

Als je als team wil spelen, kun je inloggen in onze Zoom-sessie (link volgt in het Facebook evenement). Via Zoom plaatsen we jou met je teamgenoten in een zogenaamde Breakout-room). Het is belangrijk dat per ronde slechts één persoon het antwoordformulier invult voor het hele tean. Middels Zoom kunnen wij ook met jullie communiceren! Let op, je gebruikt Zoom alleen om met je team te overleggen. De vragen komen via de FB-livevideo, niet via Zoom! Tip: Het is handig om bijvoorbeeld één persoon uit je team zijn/haar Facebookscherm te laten delen met de rest van het team inclusief geluid. Tussen 20:00 en 20:30 kunnen we dit uitgebreid testen en jullie daar eventueel bij helpen. 

Het is niet verplicht om als team deel te nemen in een breakout-room. Je hebt alleen de FB-video en een antwoordformulier per ronde nodig. Zo kun je bijvoorbeeld ook bellen of samen op de bank met je partner deelnemen.  

Samengevat:  

 • We starten gezamenlijk om 20:00 in de Zoom-sessie (Dit is niet verplicht voor individuele deelnemers maar iedereen is welkom!). 
 • Om 20:25 verdelen wij de teams in verschillende break-out rooms in Zoom. 
 • Zorg dat 1 teamlid de antwoorden invult op het juiste Google Formulier en zorg dat je het formulier gereed hebt (De links naar de formulieren worden in de Zoom-chat en FB-chat gepost om 20:00).  
 • Om 20:30 starten we de eerste vraag via de Facebook Live stream.  

Let er tevens op dat de spelling van je antwoord correct is! Wij hebben het goede antwoord op verschillende manieren ingevuld (met/zonder hoofdletters, etc.) maar wanneer je het niet goed spelt, kun je de melding krijgen dat een goed antwoord fout gerekend is. Geen zorgen, wij lopen alle formulieren handmatig na!  

Meld je meteen aan voor het evenement en tag alvast je teamgenoten! 

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust onder deze post of in het FB-evenement. 

Wij kijken er naar uit! 🙂  

JOIN US ON ZOOM 🙂 Link available via our APP/SIGN-IN

——————————————————————————————————————–

Dear U1ers’, 

On Friday evening the 24th of April, coaches Joey & Karien will be hosting an online CrossFit U1 Pub Quiz. Below, you will find more information about how it works. 

When? 

Friday evening the 24th of April 20:00 (First question at 20:30) 

Where? 

Online: CrossFit U1 closed member group via Closed Facebook Group & Zoom 

How? 

Individual or as a team (max 4 p.). 

What? 

Pubquiz with music, pictures, general questions, CrossFit U1 and general CrossFit-related questions. The quiz is in English! 

What do you need to attend? 

 • A tablet/mobile device/computer, logged into our closed members group on Facebook, so you are able to view the livestream. 
 • A second tablet/mobile device/computer with a microphone/camera (not mandatory) and Zoom installed so you can communicate with us and your team (if applicable). If you would like to attend individually, you will only need the FB-livestream and a computer to fill in the answer form!  

How does it work? 

We will start live in our closed FB group and in Zoom at 20:00. Until 20.30 we can help you set up your digital hangout. At 20.25, we will assign all teams into their own breakout-rooms in Zoom. From this moment, you will watch the Facebook Live stream. Via this livestream we will start our question rounds at 20:30. The quiz consists of 8 rounds divided into blocks of 2 sub rounds. For every block of two sub rounds, you use one answer sheet. So, in total, you use 4 answer sheets for the whole quiz. We will be using Google Forms for this. Make sure that your (team) name is exactly the same on all four forms! 

So:  

 • We will all start together in a main room in Zoom at 20.00 (this is not mandatory for individual participants but you are welcome). 
 • At 20.25, all participants (expect individual participants) will be assigned to their breakout-rooms. 
 • Make sure to assign one teammate to fill in your Google Form and have it ready (the links to the forms will be put in Zoom chat at 20.00 and in the Facebook event).  
 • At 20.30, we will ask the first questions of the quiz via the Facebook Live stream.  

Please pay attention to the correct spelling of your answers. We put different ways of typing in our answers (with or without capitals etc.) but if the spelling is incorrect you might get a reply saying your answer is wrong. But don’t worry, we will check all answers manually. 

Please let us know that you are attending via our FB-event and tag your team members! 

If you have any questions, please post them in the comments or in the FB-event. 

We are looking forward to it! 

Greetings Joey & Karien 

JOIN US ON ZOOM