fbpx

Beginnen met CrossFit

Gefeliciteerd!

Op deze pagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om jouw leven serieus te veranderen.

Crossfit U1 biedt jou een geweldig startprogramma.

De kans bestaat dat je iemand kent die al aan CrossFit doet. Waarschijnlijk praten ze er iets te veel over. Óf misschien trok één van onze films je aandacht. Hoe dan ook, één ding is zeker, CrossFit wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets, aangezien dit fitnessprogramma echte resultaten oplevert. Maar je moet nog steeds hard werken.

Dus, wat is CrossFit?

In het kort is CrossFit momenteel het meest efficiënte en effectieve trainingsprogramma dat er is. Deze trainingsmethoden worden gebruikt door topatleten en nog velen meer over de hele wereld. CrossFit U1 biedt jou de unieke kans om samen te werken met onze uitstekende, hooggekwalificeerde coaches en om jou fitter en sterker te laten zijn. CrossFit biedt een programma op basis van voortdurend gevarieerde, functionele bewegingen, van gymnastiek tot gewichtheffen, van strongman training tot duurtraining en nog veel meer. Elke dag is een nieuwe en andere work-out, elke dag is een nieuwe uitdaging.

Aanmelden voor een gratis proefles en beschikbaarheid bekijken? Klik hier!

Belangrijk: op dit moment heeft CrossFit U1 zijn maximale capaciteit aan leden bereikt, dit betekent dat we werken met een wachtlijst. Hierbij hanteren we het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het is nog steeds mogelijk om een gratis proefles te doen, denk je er nu al over na om lid te worden dan is het verstandig om jezelf voorafgaand aan de proefles op de wachtlijst te zetten. Dit doe je hier: https://crossfitu1.nl/wachtlijst/

We kunnen op het moment nog geen uitspraken doen over hoe lang de wachttijd precies is, dit heeft alles te maken met hoeveel leden er vertrekken en hoeveel we door kunnen zetten. Als je jezelf op de wachtlijst hebt geplaatst, houden we je via de mail op de hoogte en krijg je bericht zodra je kunt instromen.

Starten met CrossFit

We bieden een reeks ‘opstartprogramma’s bij CrossFit U1:

 

Startmaand € 65 (voor degenen die CrossFit willen uitproberen): 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand).* Als jij niet zeker weet of CrossFit iets voor jou is, maar wil je het wel graag uitproberen kies dan voor deze startmaand. De startmaand aanschaffen? Klik hier!

 

Startpakket van 3 maanden€ 135 en bespaar €70 + gratis lichaamsmeting ter waarde van €15 (voor degenen die echt een verandering willen aanbrengen en een verschil willen zien): 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand). En aansluitend 2 volledige maanden 2 x per week training met toegang tot alle lessen.* We weten vanuit onze ervaring en vanuit de psychologie dat verandering pas écht plaats vindt en patronen worden doorbroken als je iets meer dan 3 maanden doet. Dus wil jij echt iets veranderen aan je leefstijl en een verandering doormaken, kies dan voor het startpakket. Het 3 maanden startpakket aanschaffen? Klik hier!

 

Lifestyle-pakket Standaard van 3 maanden € 250 en bespaar €85 (voor degenen die serieus iets willen veranderen): 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand). En aansluitend 2 volledige maanden 3 x per week training met toegang tot alle lessen. Plus een 3-maanden standaard voedingsplan en begeleiding voor het creëren van een serieuze leefstijlverandering. Let op: als jij een allergie/intolerantie hebt of een specifieke dieetwens (veganistisch) hebt, dan is dit pakket niet passend voor jou. Kies dan het individuele pakket. We weten dat de grootste verandering plaats  vindt wanneer we zowel training als voeding aanpakken. Dus wil jij jouw leefstijlverandering naar een hoger niveau tillen door een gecombineerde aanpak, kies dan voor het lifestyle pakket! ** Het standaard lifestyle pakket aanschaffen? Klik hier!

 

Lifestyle-pakket Individueel van 3 maanden € 335 en bespaar €87 (voor degenen die serieus iets willen veranderen): 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand). En aansluitend 2 volledige maanden 3 x per week training met toegang tot alle lessen. Plus een 3-maanden individueel voedingsplan (rekening houdend met allergieën/intoleranties/dieetwensen) en begeleiding voor het creëren van een serieuze leefstijlverandering. We weten dat de grootste verandering plaats  vindt wanneer we zowel training als voeding aanpakken. Dus wil jij jouw leefstijlverandering naar een hoger niveau tillen door een gecombineerde aanpak, kies dan voor het lifestyle pakket! ** Het individuele lifestyle pakket aanschaffen? Klik hier!

Voor meer informatie over onze voedingsplannen en lichaamsmeting en hoe dit in zijn werk gaat: klik hier

* Een startmaand/startpakket/lifestyle pakket eindigt automatisch na 1 maand of 3 maanden, je zit hierbij niet in een contract.

** Het verschil tussen het standaard en het individuele lifestyle pakket is dat bij het individuele plan rekening gehouden wordt met allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen. Heb je deze niet, kies het standaard pakket.

Voor meer informatie, blijf je op onze website en bekijk het allemaal.

CrossFit U1 heeft lessen op 3 locaties, verspreid over 2 hallen die naast elkaar liggen.

In hal 4 worden de beginners classes, CrossFit Lite, Endurance, Strength classes & Obstacle training geven.

In hal 6 worden enkel de WODs gegeven (tenzij anders aangegeven).

In back hal 6 worden strength & weightlifting lessen gegeven en zijn er open gym uren om zelf te trainen.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@crossfitu1.nl

Tot snel bij U1!

Sportieve groeten,

Jouw CrossFit U1 Team.