fbpx

Beginnen met CrossFit

Gefeliciteerd!

Op deze pagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om jouw leven serieus te veranderen.

CrossFit U1 biedt jou een geweldig startprogramma.

Starten met CrossFit: Klik hier

Boek een GRATIS proefles voor beginners

De kans bestaat dat je iemand kent die al aan CrossFit doet. Waarschijnlijk praten ze er iets te veel over. Óf misschien trok één van onze films je aandacht. Hoe dan ook, één ding is zeker, CrossFit wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets, aangezien dit fitnessprogramma echte resultaten oplevert. Maar je moet nog steeds hard werken.

Maar, wat is dan precies CrossFit?

In het kort is CrossFit momenteel het meest efficiënte en effectieve trainingsprogramma dat er is. Deze trainingsmethoden worden gebruikt door topatleten en nog velen meer over de hele wereld. CrossFit U1 biedt jou de unieke kans om samen te werken met onze uitstekende, hooggekwalificeerde coaches en om je fitter en sterker te laten zijn. CrossFit biedt een programma op basis van voortdurend gevarieerde, functionele bewegingen, van gymnastiek tot gewichtheffen, van krachttraining tot duurtraining en nog veel meer. Elke dag is een nieuwe en andere work-out, elke dag is een nieuwe uitdaging.

Boek een GRATIS proefles voor beginners

Aanmelden voor een gratis proef/beginnersles en beschikbaarheid bekijken? Klik hier!

Starten met CrossFit: Klik hier

CrossFit U1 biedt een reeks ‘opstartprogramma’s aan:

 

Startmaand € 65 voor degenen die CrossFit willen uitproberen: 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand).* Als jij niet zeker weet of CrossFit iets voor jou is, maar wil je het wel graag uitproberen kies dan voor deze startmaand.

 

*Standaard*Startpakket van 3 maanden €135- voor degenen die echt een verandering willen aanbrengen en een verschil willen zien: 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand). En aansluitend 2 volledige maanden 2 x per week training met toegang tot alle lessen.* We weten vanuit onze ervaring en vanuit de psychologie dat verandering pas écht plaats vindt en patronen worden doorbroken als je iets meer dan 3 maanden doet. Dus wil jij echt iets veranderen aan je leefstijl en een verandering doormaken, kies dan voor het startpakket. 

 

Lifestyle-pakket Standaard van 3 maanden € 250voor degenen die serieus iets willen veranderen: 1 volledige maand 2 x per week training met toegang tot beperkte lessen voor beginners, zie lijst onderaan (rooster startmaand). En aansluitend 2 volledige maanden 3 x per week training met toegang tot alle lessen. Plus een 3-maanden standaard voedingsplan en begeleiding voor het creëren van een serieuze leefstijlverandering. Let op: als jij een allergie/intolerantie hebt of een specifieke dieetwens (b.v. veganistisch) hebt, dan is dit pakket niet passend voor jou. Kies dan het individuele pakket. We weten dat de grootste verandering plaats  vindt wanneer we zowel training als voeding aanpakken. Dus wil jij jouw leefstijlverandering naar een hoger niveau tillen door een gecombineerde aanpak, kies dan voor het lifestyle-pakket! **


Voor meer informatie over onze voedingsplannen en lichaamsmeting en hoe dit in zijn werk gaat: klik hier


* Een startmaand/startpakket/lifestyle pakket eindigt automatisch na 1 maand of 3 maanden, je zit hierbij niet in een contract.

** Het verschil tussen het standaard en het individuele lifestyle pakket is dat bij het individuele plan rekening gehouden wordt met allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen. Heb je deze niet, kies het standaard pakket.

Voor meer informatie, blijf je op onze website en bekijk het allemaal.

CrossFit U1 heeft lessen op 3 locaties, verspreid over 2 hallen die naast elkaar liggen.

In hal 4 worden de Beginners classes, CrossFit Lite en Endurance training gegeven.

In hal 6 worden enkel de WODs gegeven (tenzij anders aangegeven).

In back hal 6 worden Strength & Weightlifting lessen gegeven en zijn er open gym uren om zelf te trainen.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@crossfitu1.nl

Tot snel bij U1!

Sportieve groeten,

Jouw CrossFit U1 Team.