fbpx

Hardlopen in Omgeving Maarssen

  • jan 25, 2024
  • CrossFit U1

 

Registratie & alternatieve betaling
Je kunt me een e-mail sturen om je in te schrijven voor deze cursus.
In ruil daarvoor kunnen we je een factuur mailen die voor 11 maart betaald moet worden. Contant betalen op de dag zelf is ook een optie                                                                              
.

Registratie & betaling LINK

‘Van Couch naar 5km’ – ‘Couch tot 5km’

Vraag jij je ook af waarom zoveel mensen gewoon gaan hardlopen? Waar rennen ze naartoe, of van? Hardlopen heeft een heleboel voordelen, het verbetert je cardiovasculaire gezondheid, bouwt spierkracht op, verhoogt de botdichtheid, vermindert stress, geeft je zelfvertrouwen een boost en nog veel meer.   

Beginnen kan een uitdaging zijn. Maar leren hardlopen in een groep met een hardlooptrainer kan hierbij een totale verandering in brengen. We zijn geboren om de ene voet voor de andere te zetten. Ga hierdoor met mij mee voor een stap voor stap weg voorwaarts, zodat je een nieuw gezondheidsdoel in je leven kunt bereiken.     

Mijn naam is Lynda Jayne, ik ben een gecertificeerd hardloop- en ademhalingscoach en ik wil  graag samen een nieuwe weg inslaan in jou leven. 

 Doe mee aan onze 12-weekse hardloopcursus ‘van Couch naar 5km’ ?

  Wat wij aanbieden:

  • Een 12 weken Groepstraining 1 x per week + 3 x extra training op een donderdag (zie hieronder voor de lijst met datums).
  • Professioneel hardloopprogramma met een goede opbouw, inclusief warming-up, loopoefeningen, intervaltraining en cooling-down.
  • Een stapsgewijze manier om jouw persoonlijk doel te bereiken.
  • Gezondheidsvoordelen, tips en advies.
  • Een veilige omgeving om je weg te vinden. 

Registratie & betaling LINK

Belangrijke informatie om aan de slag te gaan

      Alle data op een rij, we starten elke week om 19:30 – 20:30

Week 1: Maandag 11 maart 2024 (begin datum)

Week 2: Maandag 18 maart 2024 en donderdag 21 maart

Week 3: Maandag 25 maart 2024

Week 4: Woensdag 3 april 2024 (Datum wijziging vanwege een feestdag)

Week 5: Maandag 8 april 2024

Week 6: Maandag 15 april 2024 en donderdag 18 april

Week 7: Maandag 22 april 2024

Week 8: Maandag 29 april 2024

Week 9: Maandag 6 mei 2024

Week 10: Maandag 13 mei 2024 en donderdag 16 mei

Week 11: Dinsdag 21 mei 2024 (Datum wijziging vanwege een feestdag)

Week 12: Maandag 27 mei 2024 (testdatum – 5km)

Registratie & betaling LINK

  Verzamelplaats:

Key West Beachhouse, Strandboulevard 222, 3543 MA Utrecht                                                                                                                                                                                                           

Gratis Parking

ROUTE

We beginnen en eindigen elke week op dezelfde plek

Betaling €140

De lopende cursus kost in totaal €140, volledig te betalen, zie instructies en volg deze link alstublieft

Betalingsinstructies – Via deze LINK

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft

info@crossfitu1.nl  Lynda Jayne 06 11225246

Over Mij

Ik ben gek op hardlopen, zo gek zelfs dat ik op 56-jarige leeftijd besloot om hardloopcoach te worden. Waarom? Omdat de liefde voor wat ik doe mij het zelfvertrouwen heeft gegeven om te beseffen dat ik inderdaad zoveel mensen vooruit kan helpen en hardlopen kan gebruiken als het geweldige levensmiddel dat het isHardlopen is de afgelopen 17 jaar mijn redder geweest. Ik begon aanvankelijk met hardlopen omdat ik gewoon dacht: “ik kan maar beter iets voor mijn gezondheid doen en meer bewegen”. Dit pad heeft me zoveel verder gebracht dan ik ooit had verwacht. Mijn echte liefde voor hardlopen begon toen ik ging hardlopen om tegen mijn depressies te vechten. Hardlopen door elk soort weer en wind, is net als het leven zelf. Een mooie zonnige dag met een briesje is heerlijk, hardlopen in een storm met noodweer is een uitdaging. Het mentale spel is de grootste uitdaging die je moet aangaan, je geest geeft het eerder op dan je lichaam. Het is de consistentie van het aantrekken van je hardloopschoenen die je de gezondheidsvoordelen van hardlopen geeft. Slim trainen is de sleutel tot het voorkomen van blessures. Leren luisteren naar je eigen lichaam en werken met het juiste programma is essentieel. Ik ben een geweldige gangmaker geworden in zowel het hardlopen, als het leven. Soms moet je het wat rustiger aan doen en andere keren kun je vol gas geven. Ik zou graag anderen naar de startlijn leiden, van wat wel eens een uitzonderlijk gezonde passie zou kunnen blijken te zijn. Met dit in gedachten trek ik nu waarschijnlijk mijn hardloopschoenen aan, want regen of sneeuw, hardlopen is gewoon mijn jam, mijn levensuitdaging, mijn passie, misschien wordt het die van jou ook wel. 

Ik kijk er naar uit je te mogen gaan begeleiden met mijn Brits accent en humor.

Lynda Jayne

EFAA Running Instructor opleiding