fbpx

The Nationals – WOD 6

  • Jan 18, 2019
  • superadmin

In tegenstelling tot wat we eerder naar jullie bericht hebben zullen wij de WOD van de Nationals niet op de 8e en de 10e maart organiseren. We denken dat dit een te volle load is in combinatie met de Open en de kans bestaat dat we de Open ook op de zondag moet gaan organiseren.

In plaats daarvan zullen we de Nationals WOD organiseren op dinsdag 12 maart om jullie na de Open ook wat hersteltijd te geven en het niet te dicht op de volgende te hebben zitten. De reguliere WOD van die dag zal vervangen worden door de WOD van de Nationals. Dat wil zeggen dat jullie de gehele 12 maart in de gelegenheid zijn om de WOD van de Nationals te doen. Om zeker te zijn van een plekje in de WOD is het echter belangrijk om je op tijd in te schrijven. Vanaf 26 februari gaat de inschrijving open voor 12 maart, schrijf je dan ook meteen in op het tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Er zijn buiten deze dag helaas geen andere mogelijkheden om de Nationals WOD te doen. We begrijpen goed dat dit vervelend is, maar het is helaas niet anders.