fbpx

MBA Clinic

  • aug 30, 2018
  • superadmin


Is het mogelijk om goed te zijn in elke vorm van sport? Is het mogelijk om zelf de regie in handen te nemen zodat je een gezond, pijnvrij en sportief leven kunt leiden ongeacht je leeftijd?

Het antwoord op deze vragen is absoluut “ja” en in deze reeks van workshops willen we je graag introduceren tot onze unieke aanpak.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten en je een goede introductie te geven van wat atletische ontwikkeling precies inhoudt hebben we een reeks artikelen geschreven waar we ons volledige model beschrijven. Het is een absolute aanrader om deze artikelen eens een keer door te nemen!

Artikel 1: facebook.com/movementbasedathletics/posts/609047396149051
Artikel 2: facebook.com/movementbasedathletics/posts/610736369313487
Artikel 3: facebook.com/movementbasedathletics/posts/611048255948965
Artikel 4: facebook.com/movementbasedathletics/posts/612264252494032

In deze reeks van 3 workshops zullen we een uitgebreide introductie geven van alle facetten die je nodig hebt om een brede atletische basis te ontwikkelen. Een basis die jou in staat stelt om voor de rest van je leven van elke vorm van sport te kunnen genieten zonder pijn en fysieke beperkingen en er ook nog eens snel goed in te zijn.

Tijdens de workshops hanteren we de filosofie: “we geven je geen vis maar leren je vissen”. We geven je een nieuwe manier van kijken naar trainen en bewegen en leren je de onderliggende principes en methoden zodat jij ook in staat bent om de technieken en oefeningen te ontdekken/ontwikkelen die goed werken voor jou. Ieder mens reageert anders. Daarom behandelen we verschillende invalshoeken voor verschillende doelen en doelgroepen.

✅ Hier een overzicht van de workshops:
~ Strength Workshop – zaterdag 8 september
~ Agility Workshop – zaterdag 6 oktober
~ Coordination Workshop – zondag 11 november

If any of our members wish to participate in one of these clinic, please send us an e-mail: info@crossfitu1.nl
We have 3 tickets per clinic for a friendship price.